Fontos tudnivalók

-Az eladó a vevőt a termék vásárlásakor tájékoztatja a póthaj megfelelő ápolásáról , így a helytelen kezelésből adódó problémákért felelősséget nem tudunk vállalni. Póthaj ápolási tájékoztató és a garancia levél minden esetben a csomagban !!!!

-A termék elveszti a garanciát a festés, szőkítés, dauerolás, színezés a keratin el/levágása és a póthaj egyéb vegykezelése után. Ebben az esetben minőségbeli károsodás és higéniai okok miatt a terméket sem cserélni, sem visszavenni nem áll módunkban.

-Tresszelt vásárlása esetén a tresszelt hajsor elvágása esetén a sorok végeit varrógéppel át kell varrni, mert hullani fog a haj!

-Copf vásárlásnál találhatóak rövidebb (akár 20cm ) szálak is, copf szétszedése esetén nem áll módunkban sem visszavásárolni, sem cserélni!

-A nem általunk feldolgozott tresszelt, tincsezett, hajra garanciát nem vállalunk!

-A nálunk vásárolt, azonban máshol felhelyezett hajakért, a póthaj hullásáért felelősséget nem vállalunk.
Ebben az esetben a szakembernek kell vállalni a garanciát, aki felhelyezte a póthajat.
A póthaj hullásának a póthaj minőségéhez nincsen köze, csak a használt ragasztóanyagnak és a felhelyezés minőségének.
A forró hajszárító, hajvasaló szárítja és fénytelenné teszi a hajat, gyengítheti a keratint, ami a haj idő előtti leeséséhez vezethet.
Az emberi hajak természetéből adódó tulajdonságokért nem tudunk felelősséget vállalni.

-A vásárolt póthajjal bármilyen műveletet szeretnénk végezni, előtte próbáljuk meg egy tincsen!

-Az emberi haj különböző környezeti hatásokra, beavatkozásokra más és más módon reagálhat.

-A nálunk vásárolt póthaj minőségi kifogás esetén nem tetszik a tapintása, típusa, színe...stb a vásárlástól számított 14 napon belül kicseréljük vagy visszavásároljuk, (ép használatlan állapotban számlával és garancia levéllel együtt kell visszajuttatni).

-CSERE : Kizárólag ajánlott levél küldeményként tudjuk átvenni és kicserélni, utánvétesen küldött csomagokat nem vesszük át!

-VISSZAVÁSÁRLÁSI GARANCIA :Kizárólag ajánlott levél küldeményként tudjuk átvenni és fizetjük vissza a termék árát a vevő bankszámlájára, utánvétesen küldött csomagokat nem vesszük át!
A postázás költségét a vevő állja!